Vlees koop je bij de boer(in)

Naar winkel

Vlees kopen bij de boer

Geweldig dat je ons hebt gevonden en hier op hakoena.com komt kijken. Ik ben Myriam Senden en met mijn team geef ik je graag uitleg over de koeien, het vlees en wat je nog meer wilt weten. In onze webshop kun je kiezen voor een één-, twee-, drie- of vierpersoons-rundvleespakket. Jij koopt daarmee rundvlees direct bij de boer en van koeien die écht kunnen genieten. Een pakket bestaat uit alle soorten vlees van het rund: van gehakt en stooflappen tot biefstuk. Wij bezorgen jouw pakket waar je ook woont in Nederland.

 

Boer – Slager – Supermarkt

Tegenwoordig weten wij vaak niet meer waar het vlees dat we eten vandaan komt. Vroeger was het gebruikelijk dat je vlees bij de boer kocht. Je wist hoe de boer met zijn dieren omging en of de dieren het goed hadden. Toen kwamen de slagers en die konden je heel goed adviseren over het vlees en de bereiding. Tegenwoordig kopen we het vlees steeds vaker in de supermarkt. En zo is het behoorlijk onpersoonlijk geworden. Ook weet je nu niet meer hoe de dieren leefden, welk voer ze kregen en hoe ze zijn verzorgd.

Rundvlees van de boer

Het leven van de koeien

Bij haKOEna weet je dat koeien buiten lopen. Als het ook maar even kan zijn ze te vinden in de weilanden achter mijn boerderij. Ze kunnen, als ze dat willen, atijd een stal met een bed van stro in. Ze krijgen vers gras met alle lekkers wat de natuur ertussen laat groeien, zoals kruiden. Lucerne, een speciaal grassoort krijgen ze er als extraatje bij. Ook van eigen land. En soms als lekkernij tussendoor een schep bierborstel. Antibiotica zullen we ze alleen geven als de koe erge pijn heeft. Bijvoorbeeld als er écht geen andere oplossing is voor een ontsteking. Maar door de gezonden levenstijl die de koeien bij haKOEna hebben komt dat vrijwel nooit voor. Bij haKOEna weet je dus waar de koeien vandaan komen, hoe ze leven en worden verzorgd!

 

Je koopt direct van de boerin

De dieren gaan vanuit de wei naar een kleinschalige slachterij in de buurt. Korte reistijden en rust tijdens het transport. Daarna gaat het vlees direct naar het slagersbedrijf van mijn man John waar het alle kans krijgt om te rijpen. Na vakkundige verwerking wordt het vlees professioneel ingevroren zodat de beste kwaliteit zelfs tot 2 jaar houdbaar is. Wij bezorgen de rundvleespakketten met onze eigen koelwagens door heel Nederland… ook bij jou thuis. Het hele proces is dus in één hand. Er is geen tussenhandel en daardoor is het vlees heel betaalbaar. Alle kennis en ervaring hebben wij bovendien al decennialang in huis. John als telg uit een slagersbedrijf en ik uit een boerengeslacht.

 

Vlees kopen bij de boer(in) doe je natuurlijk online bij www.hakoena.com!

Zoals altijd een snelle levering en perfect vlees, mooi per stuk geproportioneerd dus handig in gebruik. Ook fijn om ervan te genieten met de wetenschap dat de koeien een goed leven hebben en buiten grazen.

 

Anita Rameckers

1. Jij bestelt wanneer jij wilt

Jij bestelt 24/7 online jouw pakket met puur natuur, duurzaam rundvlees. Je kiest in onze online winkel het vlees uit wat jij wilt hebben. Je hoeft geen abonnement te nemen.

2. Wij bezorgen het bij jou thuis

Onze chauffeurs bezorgen jouw pakket duurzaam rundvlees met koel-vrieswagens op het gewenste tijdstip bij jou thuis wanneer het jou uitkomt.

3. In één lade van je vriezer

Wij hebben jouw haKOEna vlees al professioneel ingevroren, zo blijft het éxtra mals en smaakvol! Jij hoeft het alleen nog in de diepvries te leggen.


100% haKOEna genieten-garantieWe doen er alles aan dat de koeien genieten. We zijn zo transparant mogelijk naar jou toe over het hele proces. Omdat je weet dat dit goed zit, kun je genieten van het topkwaliteit vlees dat op je bord komt. Dat is waar haKOEna voor staat! Wij zijn daar helemaal van overtuigd. Daarom zijn we zo koelant mogelijk en geven jou gewoon 100% genieten-garantie.

You have Successfully Subscribed!


Bezorgkosten


Voor de bezorging via PostNL wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Wanneer jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, moeten wij hiervoor helaas een toeslag van € 12,50 in rekening brengen. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Voor gratis bezorging hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-.  

Meer informatie over bezorging en bezorgkosten kun je hier vinden.

You have Successfully Subscribed!


Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.  

PostNL verzorgt de bezorging van jouw pakket. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd via PostNL. Wanneer jij jouw bestelling op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag óf zondag bestelt, wordt jouw pakket dinsdag bij jou thuisbezorgd. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven aan PostNL ontvang je een track & trace code via de mail, waarmee jij jouw pakket kunt volgen.  

Meer informatie over de bezorging kun je hier vinden.

 

You have Successfully Subscribed!


Diervriendelijk vlees direct van de boerinDe dieren hebben het leven dat ze zouden kiezen als ze een keuze hadden. Altijd lekker buiten als het maar even kan en de ruime, open, lichte stal met stro in als ze dat willen. We gebruiken geen preventieve antibiotica of toevoegingen van welke aard dan ook. Puur natuur, zo zijn de dieren, zo houden wij dat graag.

 

You have Successfully Subscribed!


Topkwaliteit rundvlees van … koeien!haKOEna staat voor topkwaliteit vlees. Logisch dat we dan kiezen voor koeien. Vlees van koeien is namelijk malser dan van stieren. Die hebben een hoog testosterongehalte en dat maakt het vlees harder. Ook zorgt het ervoor dat de dieren moeilijk buiten te houden zijn. Het vlees is van de Franse vleesrassen Limousin of Blonde d’Aquitaine. Het zijn oersterke rassen en omdat de koeien niet gemolken worden gaan alle voedingsstoffen naar het vlees. 

You have Successfully Subscribed!


Ambachtelijk verwerkt door slagerDe verwerking gebeurt bij Freshco, EG-erkend slagersbedrijf van mijn man. Hij heeft al decennia ervaring met verwerken van vlees voor restaurants. Het vlees krijgt ruim de tijd om te rijpen, minstens drie weken. De slagers verwerken het vlees met ambachtelijke precisie, ze snijden de lapjes vlees zoveel mogelijk op het gewenste gewicht maar je begrijpt dat dit dus wel eens iets kan afwijken. Vakwerk blijft nu eenmaal mensenwerk.

You have Successfully Subscribed!


Professioneel ingevroren > langer houdbaarZelf thuis invriezen kan. Maar ook al is je eigen diepvries nog zo goed, ze kan niet op tegen professioneel invriezen. De methode van gelaagd invriezen met speciale ventilatie zorgt ervoor dat het vlees in korte tijd de temperatuur van -18oC bereikt. Daardoor is haKOEnavlees wel twee jaar houdbaar met optimaal behoud van structuur en kwaliteit.

You have Successfully Subscribed!