Verzending & bezorgkosten

Verzending

Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.

PostNL verzorgt de bezorging van jouw pakket. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd via PostNL. Wanneer jij jouw bestelling op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag óf zondag bestelt, wordt jouw pakket dinsdag bij jou thuisbezorgd. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over jouw bezorgdag. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven aan PostNL ontvang je een track & trace code via de mail, waarmee jij jouw pakket kunt volgen.

Voor bestellingen in Nederland kun je zelf jouw bezorgmoment zelf kiezen: ochtend, middag of avond. Let op: voor de ochtend en avond geldt een toeslag. Voor bestellingen in België gaat dit helaas nog niet. Voor België geldt niet dat je zelf een bezorgmoment kunt kiezen. Dan krijg je via track & trace een tijdsblok van 2 uur waarin jouw bestelling wordt geleverd (bijvoorbeeld tussen 09.00 en 11.00 uur). Dit tijdsblok kan tussen 09.00 uur s ’ochtends en 19.00 uur s ’avonds.

 

Bezorgkosten
Voor de bezorging via PostNL wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Wanneer jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, moeten wij hiervoor helaas een toeslag van € 12,50 in rekening brengen. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Voor gratis bezorging hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-.

 

Bestellen op (voor 15.00 uur)Levering op
Maandag Dinsdag 
Dinsdag Woensdag 
Woensdag Donderdag 
Donderdag Vrijdag 
Vrijdag Dinsdag 
Zaterdag Dinsdag 
Zondag Dinsdag  

 

Koelant
Wij streven ernaar jouw topkwaliteit producten op een optimale wijze te leveren. Als jij als consument om een of andere reden niet tevreden bent over ons product of dienstverlening, dan willen we dat graag zo snel mogelijk horen. Je kunt dat het beste schriftelijk doen naar info@hakoena.com of bellen naar 085-020 23 60. Wij willen graag precies weten waar je ontevreden over bent. We bekijken dan wat de beste oplossing voor jou is en bespreken die met jou. Je begrijpt dat wij zo koelant mogelijk proberen te zijn, want we willen natuurlijk dat iedere klant tevreden is. Laat ons je klacht of opmerking zo snel mogelijk na ontvangst weten.

 

Herroepingsrecht
Algemene Voorwaarden zijn altijd van toepassing als je online iets koopt. De Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn van toepassing op onze leveringen. Wij lichten hier speciaal het herroepingsrecht even uit omdat je het anders misschien overziet in de hoeveelheid kleine lettertjes. We doen dit om je erop te wijzen dat het herroepingsrecht is uitgesloten aangezien het vleesproducten betreft die snel kunnen bederven of verouderen.

Echter, mocht jouw bestelling ontdooid/niet gekoeld bij jou thuis aankomen, verzoeken wij jou om direct contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om samen met jou een passende oplossing te vinden.

Indien je niet thuis was op het moment van het door jouw uitgekozen bezorgmoment en de bestelling hierdoor later dan voorzien, en hoogstwaarschijnlijk ontdooid, door u in ontvangst is genomen, kan haKOEna helaas niet aansprakelijk worden gesteld.

 


100% haKOEna genieten-garantieWe doen er alles aan dat de koeien genieten. We zijn zo transparant mogelijk naar jou toe over het hele proces. Omdat je weet dat dit goed zit, kun je genieten van het topkwaliteit vlees dat op je bord komt. Dat is waar haKOEna voor staat! Wij zijn daar helemaal van overtuigd. Daarom zijn we zo koelant mogelijk en geven jou gewoon 100% genieten-garantie.

You have Successfully Subscribed!


Bezorgkosten


Voor de bezorging via PostNL wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Wanneer jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, moeten wij hiervoor helaas een toeslag van € 12,50 in rekening brengen. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Voor gratis bezorging hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-.  

Meer informatie over bezorging en bezorgkosten kun je hier vinden.

You have Successfully Subscribed!


Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.  

PostNL verzorgt de bezorging van jouw pakket. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd via PostNL. Wanneer jij jouw bestelling op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag óf zondag bestelt, wordt jouw pakket dinsdag bij jou thuisbezorgd. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven aan PostNL ontvang je een track & trace code via de mail, waarmee jij jouw pakket kunt volgen.  

Meer informatie over de bezorging kun je hier vinden.

 

You have Successfully Subscribed!


Diervriendelijk vlees direct van de boerinDe dieren hebben het leven dat ze zouden kiezen als ze een keuze hadden. Altijd lekker buiten als het maar even kan en de ruime, open, lichte stal met stro in als ze dat willen. We gebruiken geen preventieve antibiotica of toevoegingen van welke aard dan ook. Puur natuur, zo zijn de dieren, zo houden wij dat graag.

 

You have Successfully Subscribed!


Topkwaliteit rundvlees van … koeien!haKOEna staat voor topkwaliteit vlees. Logisch dat we dan kiezen voor koeien. Vlees van koeien is namelijk malser dan van stieren. Die hebben een hoog testosterongehalte en dat maakt het vlees harder. Ook zorgt het ervoor dat de dieren moeilijk buiten te houden zijn. Het vlees is van de Franse vleesrassen Limousin of Blonde d’Aquitaine. Het zijn oersterke rassen en omdat de koeien niet gemolken worden gaan alle voedingsstoffen naar het vlees. 

You have Successfully Subscribed!


Ambachtelijk verwerkt door slagerDe verwerking gebeurt bij Freshco, EG-erkend slagersbedrijf van mijn man. Hij heeft al decennia ervaring met verwerken van vlees voor restaurants. Het vlees krijgt ruim de tijd om te rijpen, minstens drie weken. De slagers verwerken het vlees met ambachtelijke precisie, ze snijden de lapjes vlees zoveel mogelijk op het gewenste gewicht maar je begrijpt dat dit dus wel eens iets kan afwijken. Vakwerk blijft nu eenmaal mensenwerk.

You have Successfully Subscribed!


Professioneel ingevroren > langer houdbaarZelf thuis invriezen kan. Maar ook al is je eigen diepvries nog zo goed, ze kan niet op tegen professioneel invriezen. De methode van gelaagd invriezen met speciale ventilatie zorgt ervoor dat het vlees in korte tijd de temperatuur van -18oC bereikt. Daardoor is haKOEnavlees wel twee jaar houdbaar met optimaal behoud van structuur en kwaliteit.

You have Successfully Subscribed!