Bezorging en retourneren 

 

 

Verzending  

Wij verzenden jouw haKOEna bestelling in een EPS doos voorzien van herbruikbare coolpacks! Op deze manier komt jouw bestelling ingevroren bij jou aan.  

PostNL verzorgt de bezorging van jouw pakket. Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, zal jouw haKOEna bestelling de volgende dag bij jou thuis worden bezorgd via PostNL. Wanneer jij jouw bestelling op vrijdag na 15.00 uur, zaterdag óf zondag bestelt, wordt jouw pakket dinsdag bij jou thuisbezorgd. Zie onderstaande tabel voor meer informatie over jouw bezorgdag. Zodra wij jouw pakket hebben afgegeven aan PostNL ontvang je een track & trace code via de mail, waarmee jij jouw pakket kunt volgen.  

Voor bestellingen in Nederland kun je zelf jouw bezorgmoment zelf kiezen: ochtend, middag of avond. Let op: voor de ochtend en avond geldt een toeslag. Voor bestellingen in België gaat dit helaas nog niet. Voor België geldt niet dat je zelf een bezorgmoment kunt kiezen. Dan krijg je via track & trace een tijdsblok van 2 uur waarin jouw bestelling wordt geleverd (bijvoorbeeld tussen 09.00 en 11.00 uur). Dit tijdsblok kan tussen 09.00 uur s ’ochtends en 19.00 uur s ’avonds.  

 

Bezorgkosten 

Voor de bezorging via PostNL wordt per afleveradres een standaardbedrag van € 6,95 gehanteerd. Wanneer jij jouw bestelling in de ochtend wilt laten bezorgen, moeten wij hiervoor helaas een toeslag van € 12,50 in rekening brengen. Voor bezorging in de avond geldt een toeslag van € 1,95. Voor gratis bezorging hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 100,-.  

 

Bestellen op (voor 15.00 uur) Levering op 
Maandag Dinsdag 
Dinsdag Woensdag 
Woensdag Donderdag 
Donderdag Vrijdag 
Vrijdag Dinsdag 
Zaterdag Dinsdag 
Zondag Dinsdag  

 

Koelant 

Wij streven ernaar jouw topkwaliteit producten op een optimale wijze te leveren. Als jij als consument om een of andere reden niet tevreden bent over ons product of dienstverlening, dan willen we dat graag zo snel mogelijk horen. Je kunt dat het beste schriftelijk doen naar info@hakoena.com of bellen naar 085-020 23 60. Wij willen graag precies weten waar je ontevreden over bent. We bekijken dan wat de beste oplossing voor jou is en bespreken die met jou. Je begrijpt dat wij zo koelant mogelijk proberen te zijn, want we willen natuurlijk dat iedere klant tevreden is. Laat ons je klacht of opmerking zo snel mogelijk na ontvangst weten 

 

Herroepingsrecht 

Algemene Voorwaarden zijn altijd van toepassing als je online iets koopt. De Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn van toepassing op onze leveringen. Wij lichten hier speciaal het herroepingsrecht even uit omdat je het anders misschien overziet in de hoeveelheid kleine lettertjes. We doen dit om je erop te wijzen dat het herroepingsrecht is uitgesloten aangezien het vleesproducten betreft die snel kunnen bederven of verouderen.  

Echter, mocht jouw bestelling ontdooid/niet gekoeld bij jou thuis aankomen, verzoeken wij jou om direct contact met ons op te nemen. Wij zullen ons best doen om samen met jou een passende oplossing te vinden. 

Indien je niet thuis was op het moment van het door jouw uitgekozen bezorgmoment en de bestelling hierdoor later dan voorzienen hoogstwaarschijnlijk ontdooiddoor u in ontvangst is genomen, kan haKOEna helaas niet aansprakelijk worden gesteld.