Herroepingsrecht en verzendkosten

 

Herroepingsrecht

Algemene Voorwaarden zijn altijd van toepassing als je online iets koopt. De Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn van toepassing op onze leveringen. Wij lichten hier speciaal het herroepingsrecht even uit omdat je het anders misschien overziet in de hoeveelheid kleine lettertjes. We doen dit om je erop te wijzen dat het herroepingsrecht is uitgesloten aangezien het vleesproducten betreft die snel kunnen bederven of verouderen. Echter…

Koelant

Wij streven ernaar je topkwaliteit producten op optimale wijze te leveren. En als jij als consument om een of andere reden niet tevreden bent over ons product of dienstverlening, dan willen we dat graag zo snel mogelijk horen. Je kunt dat het beste schriftelijk doen naar info@hakoena.com of bellen naar 085-020 23 60. Wij willen graag precies weten waar je ontevreden over bent. We bekijken dan wat de beste oplossing voor jou is en bespreken die met jou. Je begrijpt dat we zo koelant mogelijk proberen te zijn, want we houden jou natuurlijk het liefst als klant. Laat ons je klacht of opmerking zo snel mogelijk na ontvangst laat weten, maar in elk geval uiterlijk de dag na levering. Aangezien het producten betreft die je pas in de maanden na levering gaat gebruiken, dien je ons vragen die je dan hebt in elk geval te laten weten vóórdat je het product gaat bereiden.

Verzendkosten

Gratis bezorgen zouden jij en ik wel willen maar helaas zijn er gewoon kosten gemoeid met de bezorging. Daarom vragen wij € 5,95 per afleveradres voor het al diepgevroren bij je thuis bezorgen van haKOEna-vlees. Of dat nu één of tien pakketten zijn. Dus… als je voor vrienden, familie of de buurt bij jou laat afleveren, zijn de kosten verwaarloosbaar.