Heb je al een pakket of meer van haKOEna rundvlees van Limousin of Blonde d'Aquitaine gehad, deel dan hier jouw ervaring met de bezoekers. Was iets niet zoals je het verwachtte, dan hopen we dat je ons hierover al gebeld of gemailed hebt.

Klik eerst op: BERICHT MAKEN. Het zou mooi zijn als je in het Berichtvak meer schrijft over wat je van de kwaliteit van het vlees vindt. Onderaan kun je met het aantal sterretjes per item aangeven hoe tevreden je erover bent.
En... je hoeft niet per se je emailadres in te vullen.

Marion - 03/10/2017 om 12:48

Pakket La /Aquitane Blonde besteld. Super service en heerlijk vlees!

Dion Daemen - 11/09/2017 om 11:02

Het koken wordt hierdoor veel leuker en las kok krijg ik veel complimenten over het vlees. Resultaat is fantastisch van rosbief tot hamburgers voor op de BBQ. Ik had het kleine pakket gepakt. Het verschil tussen het gehakt van de supermarkt en Hakoena is mega groot. Je eet veel gezonder en lekkerder. Vlees is mooi vacuum verpakt in handzame porties. Je krijgt een sms-je wanneer het geleverd wordt. Ik blijf zeker vaste klant.
Super concept en ik kan het aanbevelen.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Jantina Visseral - 22/08/2017 om 15:43

Werkelijk gewéldig mooi vlees. En voor ons was het ook heel belangrijk dat we weten waar het vandaan komt en hoe de koeien leefden. We hebben het pakket ongeveer half op en zo'n beetje alles geprobeerd. Verrukkelijk en supermals!

Hans en Mira van Anrooij - 08/08/2017 om 20:44

Inmiddels al weer het derde pakket besteld. Het vlees is zo lekker dat we gewoon niet weten hoe snel we het kunnen op eten om weer een volgende bestelling te doen.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Hetty Drusel - 24/05/2017 om 20:28

Veertien dagen geleden kregen wij ons eerste hakoenapakket thuisbezorgd. Keurig op de afgesproken tijd. Toen ik de witte doos opende, was ik écht verrast. Alles keurig per portie verpakt en ingevroren. Inmiddels hebben we al van alles geproefd. Gehakt, stooflappen, biefstuk, entrecôte en we zijn er geweldig enthousiast over. Super smaak, heerlijk mals. Wij hadden het grote pakket gekozen maar volgende keer denk ik dat we een maatje kleiner proberen, want daar zit soepvlees bij. Of ik ga vragen of ze dat erbij kunnen leveren.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Elyan Erkens - 01/05/2017 om 13:56

We eten nu ongeveer 14 dagen rundvlees van hakoena. Heerlijke smaak, geweldige textuur. Mooi verpakt, duidelijke informatie. Wij genieten!

Mira en Hans van Anrooij - 25/04/2017 om 20:37

Geweldig lekker en eerlijk vlees!! Ruime sortering en variatie, keurig vacuum verpakt en per stuk ingevroren. Kan zo de diepvries in (voor even dan...) Als nieuwe en blijvende klant bovendien erg verrast dat onze eerste bestelling door Myriam zelf bezorgd werd.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Francien Keurings - 22/03/2017 om 14:12

Inmiddels het tweede haKOEnapakket ontvangen. Wij hebben eerder wel al vlees direct van de boer gehad, maar dit is werkelijk top. De kwaliteit en malsheid van het vlees. En vooral dat alles per portie is verpakt, met duidelijke etiketten: gewoon helder en duidelijk. Daar staat o.a. op hoe lang de bereiding is. En het is al ingevroren.

Martin en Juna - 16/03/2017 om 10:17

Al twee keer een pakket besteld. Heerlijk mals vlees. Goed verpakt en mooie porties. De worstjes en de hamburgers zijn ook lekker gekruid. En het is fijn om te weten dat de koeien een goed leven hebben gehad.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
charles wolters - 10/03/2017 om 18:54

Gewoon overheerlijk vlees.
Het volgende pakket is weer besteld.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
R.Schuitmaker - 10/03/2017 om 16:04

Alles was perfekt, levering, prima verpakt in de goede porties, vlees is heerlijk en van goede komaf.
Bij ons is bijna alles op en ga zeker weer een nieuw pakket bestellen.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Rob Nieuwenhuizen - 10/03/2017 om 09:30

Ik doe nooit mee aan reviews maar voor Hakoena maak ik een uitzondering.

Een goed initiatief: het is fijn om te weten waar je vlees vandaan komt en hoe de dieren worden behandeld. Dan kan het vlees alleen maar goed zijn en dat is hier inderdaad ook het geval. Een gevarieerd pakket van echt lekker vlees.

Bovendien is het handig dat alles in handzame porties is verpakt en voorzien van een beknopt bereidingsadvies.

Liever minder vlees, maar goed en lekker, dan de kiloknaller!

Kortom, vertrouwde herkomst, goede kwaliteit voor een redelijke prijs en servicegericht: een aanrader

Loes Thoman - 09/03/2017 om 20:31

Uitgekeken naar dit concept en zeker niet teleurgesteld. Heerlijk!

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
elly spoor - 09/03/2017 om 19:57

De 1ste levering was een aangename verrassing. Alles netjes gesorteerd, bereidingswijze, houdbaarheid, er ontbrak niets.
En als klap op de vuurpijl is het vlees ook nog eens heerlijk. Je proeft echt het verschil
Als ons pakket op is, bestellen we zeker een vervolgpakket.
Ps. ik wilde alles met 5 sterren waarderen, maar helaas blijft de computer bij 1"ster"hangen

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Jacky - 09/03/2017 om 18:48

Superblij met het aanbod van Hakoena. Niet alleen topkwaliteit vlees maar ook de handzame verpakking en de bezorging aan huis; gebruiksklaar!. Alles is mooi geportioneerd zodat je nooit teveel bereidt. Ben je met meer personen dan gebruik je gewoon een portie meer. De structuur van het vlees is prima. Het bakt lekker zonder te spatten. Kortom What you see is what you get: Topkwaliteit

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Truus - 09/03/2017 om 17:18

De kennismaking met hakoena- vlees is voor mij een groot succes! Zowel de levering, verpakking en natuurlijk het vlees zelf zijn prima.
Netjes op tijd en per stuk verpakt, diepgevroren. De sticker met de aanbevolen bereidingswijze is een aangename extra service!! Er zitten namelijk vleesprodukten in het pakket waar ik nog geen ervaring mee had. Inmiddels wel en ik kan zeggen: heerlijk!! Prachtig vlees, mooi mals en goed van smaak. Meestal gebruik ik alleen een beetje peper en zout zodat de smaak goed tot zijn recht komt. Het vlees verwerkt goed; bijvoorbeeld de tournedos is botermals, smelt bijna op de tong en van de schenkel trek je een prachtige krachtbouillion!! Kortom, een aanrader.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
Bets de Vries - 08/03/2017 om 17:02

Ja, bij het eerste pakket weet je natuurlijk nog niet wat je krijgt. Dus dat was even afwachten. Maar écht: op de afgesproken dag en tijd geleverd, in een keurige doos. Toen ik de deksel eraf deed: wat een verrassing. Alles prima in pakketjes vacuum verpakt. Inmiddels hebben we ook al een paar soorten geproefd. Biefstuk en de runderlappen. Héérlijk.

Levering
Kwaliteit
Kennis / Professionaliteit
Gemak
Assortiment
 
Pagina 1 van 1